Følg os på...
 
 
   

Låsesmed Frederiksberg

Har du brug for en låsesmed på Frederiksberg? Hos G.S. Låseservice finder du hurtig og effektiv adgang til låsesmede på Frederiksberg. Vi har døgnvagt 365 dage om året, og er dermed tilgængelige alle tidspunkter i døgnet ved akut behov for låsesmed.

Certificeret låsesmed på Frederiksberg

Her udfører vi bl.a. oplukninger, omkodninger og reparationer efter indbrud. Ønsker du forebyggende låseservice, er vi naturligvis leveringsdygtige i låsesystemer og adgangskontrol. Yderligere står vi klar med kompetent rådgivning samt vejledning til, hvordan privatbolig, virksomhed, boligselskab og offentlige institution sikres bedst muligt.

Din lokale låsesmed på Frederiksberg og omegn

Hos G.S. Låseservice er vi specialister inden for låsesystemer og adgangskontrol, men er kompetente i alle dele af låsesmedebranchen. Vi prioriterer at sætte kvalitet, god service og sikkerhed i højsædet, som vi hele tiden holder opdateret, da vi mener, at det er grundlæggende for et godt samarbejde. Det giver tryghed og større sikkerhed for vores kunder/til dig. Vores autoriserede låsesmede udfører professionelt arbejde til absolut konkurrencedygtige priser. Medarbejderne hos G.S. Låseservice har alle ren straffeattest og er løbende på kurser for at følge udviklingen indenfor sikringsområdet, så vi kan levere den nødvendige ekspertise til vores kunder. Vi er stolte over at kunne rådgive dig omkring sikkerhed og tryghed i dagligdagen.

Vi er altid i nærheden af dig på Frederiksberg - især når det gælder! Uanset hvornår du har behov for en låsesmed, hjælper G.S. Låseservice dig. Ring til os på 70 234 236 - både når behovet for låsesmed på Frederiksberg opstår akut, eller hvis du vil lave en aftale om forebyggende låseservice. Vi står klar med god ekspertise, rådgivning og vejledning på Frederiksberg både dag og nat. Vi hjælper med følgende låseservice: 

  • Oplukning af låse
  • Omkodning af låse
  • Reparation og udskiftning af eksisterende låse
  • Nye låse og nøgler i høj kvalitet
  • Låsesystemer - Kaba, Gege, Ruko samt MUL-T-LOCK systemer
  • Adgangskontrol - Salto, Paxton, Ruko samt Conlan

Som du kan læse, kan vi dække det meste. Vi udfører og løser alle former for opgaver - store som små. Derfor kan du trygt kontakte os, når du har brug for hjælp. Finder du ikke lige din kategori, så ring til os nu og så finder vi en løsning.

Hos G.S. Låseservice er du i trygge hænder hos vores professionelle låsesmede

Vi møder altid vores kunder med ro og respekt, så du føler dig i trygge hænder. Vi ved godt, at det kan føles utrygt at være låst ude eller være i tvivl om, hvorvidt din lås er sikker. Som certificerede låsesmede på Frederiksberg er vi der for dig, når behovet for en låsesmed opstår. Hos G.S. Låseservice sørger vi hele tiden for at være kvalitetssikre, så vi til enhver tid kan levere optimale produkter og ydelser til vores kunder. Vi gør en dyd ud af at yde den absolut bedste service for alle, der måtte have behov for en låsesmed på Frederiksberg - uanset om det er akut eller ej. 

Vi servicerer både private, erhverv og offentlige institutioner, så uanset dine behov, kan du trygt kontakte os.

Din låsesmed på Frederiksberg sikrer dig efter indbrud

Indbrud hører desværre ikke til sjældenheder. Derfor har vi hos G.S. Låseservice specialiseret os i at hjælpe netop dig, når du har haft ubudne gæster. Vi hjælper dig øjeblikkeligt med omkodning og reparation af alle låse samt døre i det omfang, det kan lade sig gøre. Vi sørger for, at du igen kan føle dig tryg og skaber sikkerhed i dit hjem, i din opgang eller i din virksomhed. 

Ved større skader kan der opstå behov for yderligere service, som en indbrudsforsikring i mange tilfælde dækker. Kontakt din forsikring for yderligere oplysninger og få et serviceeftersyn af dine låse.

Få råd og vejledning om sikring af dit hjem hos G.S. Låseservice

Er din bolig meget udsat og beliggende i et område, hvor der hyppigt begås mange indbrud? Eller ønsker du blot at være på forkant med eventuelle problemer, der kunne opstå? Så kontakt os for en uforpligtende samtale og aftal et eftersyn af din bolig eller erhvervsejendom. Vi garanterer dig, at du modtager den bedst mulige rådgivning inden for løsninger, der kan gøre din bolig helt sikker.

Døgnvagt
 
 
 
 
G.S. Låseservice | Frederikssundsvej 235 st th , 2700 Brønshøj | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236