Følg os på...
 
 
   

Låsesmed Valby

Har du brug for en låsesmed i Valby? Hos G.S. Låseservice finder du specialister inden for låsesystemer samt adgangskontrol. Vi har kompetencer i alt inden for låsesmedsbranchen og vægter kvalitet, sikkerhed og tilfredse kunder meget højt. Derfor kan du trygt kontakte os, når du har brug for en professionel og troværdig låsesmed i Valby. Vi dækker hele Valby og omegn.

Hos G.S. Låseservice rykker vi ud døgnet rundt ved akut behov. Vi har altid en bil i nærheden af dig og er fremme på ingen tid. Så hvis du er smækket ude, eller har du været udsat for indbrud - så er hjælpen let at hente hos os. Vi servicerer både private, virksomheder og boligforeninger, og derfor vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Du kan ringe til vores døgnservice på telefon 70 234 236. Har du derudover yderligere behov for rådgivning om eventuelle nye låse, bestilling af kopinøgler eller lignende, kan du til enhver tid kontakte os indenfor vores normale åbningstider eller besøge vores forretning på Frederiksborgvej 221 i Søborg.

Vi står altid klar med kompetent rådgivning samt vejledning til, hvordan privatbolig, virksomhed, boligselskab og offentlige institution bedst muligt sikres.

G.S. Låseservice sikrer din bolig bedst

Vi kender lokalområdet grundigt og kan derfor også rådgive samt vejlede i både låsesystemer og adgangskontrol til private boliger såvel som erhvervsmål i Valby og omegn. Vi tilbyder låseservice af højeste kvalitet og til fordelagtige priser, hvor enhver kan være med. Her får du en enestående mulighed for at sikre bolig, virksomhed mm. bedst muligt.

Vi garanterer, at du modtager upåklagelig rådgivning inden for løsninger, der kan gøre din bolig helt sikker. Hos os får du grundig og optimal service, så du kan være stensikker på, at du får den bedste løsning af os.

Hos G.S. Låseservice har vi døgnvagt hele året rundt, så du kan føle dig ganske tryg, hvis uheldet er ude. Vores service dækker hele Valby og omegn. Du kan ringe på telefon 70 234 236 og få kontakt til vores døgnvagt.

Specialister i låseservice

Hos G.S. Låseservice er alle låsesmedene serviceminded og udfører arbejdet til perfektion. Vi er ikke kun behjælpelige, når du har smækket dig ude eller været udsat for indbrud. Vi er nemlig specialister i mange løsninger til netop dig, der ønsker at sikre din bolig på forhånd. Hos G.S. Låseservice rådgiver vi om sikringsmuligheder til både private, boligforeninger, erhverv og institutioner. Vi kender alle de mulige løsninger, der skal til for at beboere og medarbejdere får adgang til de rigtige døre. Vi har derfor et stort sortiment af diverse produkter som eksempelvis:

  • Mekaniske låsesystemer
  • Elektroniske låsesystemer
  • Alarmer
  • Videoovervågning
  • Dørtelefoner

Vi udøver låseservice for såvel private som virksomheder og boligforeninger i Valby og omegn. Vores låseservice er innovativ, og vi bestræber os efter at udvikle samt udvide vores udbud. Derfor tilbyder vi moderne og innovative løsninger, som eksempelvis mekaniske- og elektroniske låse. Mange af muligheder gør det også nemmere at omkode og tilføje nøgler, eks ved boligforeninger eller erhverv, hvor flere skal have adgang, og der er en vis udskiftning. Vi hjælper både private, erhverv og offentlige institutioner, så uanset dine behov, kan du trygt kontakte os for en uforpligtende samtale om eftersyn af din bolig eller erhvervsejendom.

Hos G.S. Låseservice er du i sikre og trygge hænder

Hos G.S. Låseservice sørger vi hele tiden for at være kvalitetssikre, så vi altid leverer de bedste produkter og ydelser til vores kunder. Vores opmærksomhed er altid henledt på kvalitet, god service og sikkerhed. Vi foretager justeringer hele tiden deraf, da vi ved, at det er grundlæggende for et godt samarbejde. Det medvirker til både at give tryghed og større sikkerhed.

Som låsesmed i Valby ved vi, hvor vigtigt det er, at du føler dig helt tryg og sikker, når du lægger dit hjem eller din virksomhed i vores hænder. Ikke desto mindre kan alle vores kompetente medarbejdere fremvise ren straffeattest, så du ikke skal bekymre dig. Vores autoriserede medarbejdere gennemgår løbende nye kurser for at garantere dig, at du altid får den nyeste ekspertise inden for sikringsområdet. Vi er løsningsorienterede og sætter gode resultater i højsædet, derfor kan du trygt kontakte os.

Døgnvagt
 
 
 
 
G.S. Låseservice | Frederikssundsvej 235 st th , 2700 Brønshøj | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236