Følg os på...
 
 
   

Låsesmed i København

Ved akut behov for låsesmed i Københavnsområdet kan du altid ringe til vores døgnservice på tlf. 70 234 236. Vi dækker hele hovedstadsområdet og har altid en bil på gaden. For rådgivning, bestillinger og andet arbejde kan du kontakte os indenfor almindelig kontortid eller besøge vores forretning på Frederiksborgvej 221.

Låsesmed i København - vi dækker hele byen

Vores medarbejdere er alle professionelle og autoriserede låsesmede, der er klar til at hjælpe dig. G.S. Låseservice servicerer både private, virksomheder, boligselskaber, og offentlige institutioner.

Vi sætter kvalitet, god service og sikkerhed i højsædet. Hos os er kvalitet og service grundlæggende for at kunne udføre et godt samarbejde. G.S. Låseservice servicerer hele Hovedstadsområdet og med en central placering i Søborg kan vi hurtigt nå frem til dig.

Akut behov for låsesmed i København?

Vi er hurtigt fremme! G.S. Låseservice kan hjælpe dig med at komme ind, hvis du har smækket dig ude eller glemt nøglen. Vi foretager også omkodninger, reparerer og sikrer efter indbrud. G.S. Låseservice har døgnvagt 365 dage i året og dækker hele hovedstadsområdet. Ring til os på 70 234 236 for at få kontakt til vores døgnvagt.

Hos G.S. Låseservice ved vi godt hvor ubehageligt det er at være lukket ude - eller inde. Står du efter et indbrud og skal have sikret din virksomhed, butik eller bolig, hjælper vi hurtigst muligt, så du kan føle dig tryg igen. Vores dygtige låsesmede har alle ren straffeattest og lang erfaring. Vi forlader ikke kunden, før problemet er løst og adgangen er sikret.

Låsesmed i København med god service

G.S. låseservice sætter service i højsædet. Derfor har vi stort fokus på vores specialiseringer og sørger for at alle medarbejdere løbende kommer på kursus for at følge med udviklingen indenfor sikringsområdet. Med opdateret og nødvendig ekspertise, kan vi rådgive og servicere, uanset hvilket af vores låsesystem, du har. Vi hjælper både private, virksomheder, boligselskaber og institutioner.

Låsesmeden sikrer efter indbrud

Har du oplevet et indbrud, ved vi godt at det er meget ubehageligt og for mange en skræmmende oplevelse. Uanset om der har været indbrud i dit private hjem, i en eller flere opgange tilhørende dit boligselskab eller i din virksomhed, er det vigtigt at sikre ordentligt så du, beboere og ansatte kan føle sig trygge igen.

Vi kan omkode låse på stedet, samt reparere låse og døre efter indbrud. Er der større skader, kan du dog få behov for yderligere service, eks hvis vinduer er smadret eller hele døre og karme er brudt ned. I mange tilfælde vil en indbrudsforsikring dække dine omkostninger, såfremt du har opfyldt forsikringens krav i forbindelse med indbrud. Tjek din forsikring og få et serviceeftersyn af dine låse, hvis du er i tvivl om låsenes sikkerhed eller har brug for rådgivning om et nyt låsesystem.

Hvad laver en låsesmed?

En moderne låsesmed står ikke længere og smeder låse og nøgler. Vi bruger selvfølgelig en del af arbejdstiden på at fremstille kopier af nøgler, nøglebrikker, kode cylindre og udskifte forældede og slidte låse. Meget af vores arbejde er dog også mere teknisk. Når vi arbejder med elektronisk sikring, adgangskontrol, el-låse, dørtelefoner, alarmer og overvågning, er meget af arbejdet teknisk funderet. Desuden servicerer vi kunder og rådgiver om hvilke løsninger, der fungerer bedst. Grundig vejledning hjælper vores kunder med at få den optimale løsning. Det giver os glade kunder, så vi kan gå på arbejde med stolthed.

Døgnvagt
 
 
 
 
G.S. Låseservice | Frederikssundsvej 235 st th , 2700 Brønshøj | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236