Følg os på...
 
 
   

Låsesmed Hellerup

Har du brug for en låsesmed i Hellerup, står vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til vores døgnservice på telefon 70 234 236. Vi er lige i nærheden, så vi hurtigt kan være hos dig i Hellerup og omegn.

Har du brug for rådgivning, bestilling af nye låse eller lignende, er du også altid velkommen til at kontakte os inden for vores normale åbningstider eller besøge vores forretning på Frederiksborgvej 221 i Søborg.

Din lokale låsesmed i Hellerup

Hos G.S. Låseservice vægter vi kvalitet og sikkerhed højt. Derfor kan du trygt kontakte os, når du har brug for en troværdig låsesmed i Hellerup. Vi har kompetencer i alt inden for låsesmedsbranchen, og vi er specialister i låsesystemer og adgangskontrol.

Vores kompetente medarbejdere gennemgår løbende nye kurser, for at vi kan garantere dig, at du altid får den nyeste og bedste ekspertise inden for sikringsområdet. Vi følger med tiden og leverer altid det bedste resultat til dig, til konkurrencedygtige priser.

Vi servicerer både private, virksomheder og boligforeninger, hvor vi er førende inden for både mekanisk og elektronisk sikring, så vi kan selvfølgelig også hjælpe dig. Vi har hovedkontor i Søborg og kan hurtigt nå frem til dig i Hellerup, når du har brug for os.

Akut behov for låsesmed i Hellerup

Du har altid brug for en låsesmed på de mest ubelejlige tidspunkter, men bare rolig, for intet tidspunkt er umuligt for os. Vi kan hjælpe dig i Hellerup, når du har brug for det, uanset dine behov. Har du smækket dig ude eller glemt nøglen, er det vores mindste kunst at hjælpe dig. Vi er hurtigt fremme ved dig.

Vi har stor forståelse for, hvor frustrerende det er, når du har låst dig ude. Derfor bliver du altid mødt med den højeste service og respekt, når du ringer til vores låsesmed i Hellerup. Vores dygtige medarbejdere arbejder altid med den største respekt og diskretion.

Hos G.S. Låseservice har vi døgnvagt hele året rundt, så du kan føle dig ganske tryg, hvis uheldet er ude. Vores service dækker hele Hellerup og omegn. Du kan ringe på telefon 70 234 236 og få kontakt til vores døgnvagt.

Låsesmeden sikrer dig igen efter indbrud

Indbrud hører desværre ikke til sjældenheder. Derfor har vi hos G.S. Låseservice specialiseret os i at hjælpe dig, når du har haft ubudne gæster og sørge for, at det ikke sker igen. Har du oplevet et indbrud i dit hjem eller i din virksomhed i Hellerup, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Efter et indbrud hjælper vi dig øjeblikkeligt ved at omkode låse samt reparere låse eller døre. Dette gælder uanset om indbruddet sker i dit private hjem eller i en opgang i en boligforening. Vi hjælper alle. Ved større skader kan din forsikring i mange tilfælde dække omkostningerne, f.eks. ved smadrede døre eller ituslåede vinduer. Kontakt din forsikring for yderligere oplysninger, om hvordan du er stillet og få et eventuelt serviceeftersyn af dine låse.

Vi har den største forståelse for den ubehagelige situation, du står i, når du har oplevet et indbrud. Derfor foretager vi omkodninger og reparationer samt sikrer dit hjem grundigt efter indbrud, så du ikke oplever det igen.

Den bedste service med låsesmed i Hellerup

Hos G.S. Låseservice leverer vi løsninger til private, virksomheder og offentlige institutioner i Hellerup og omegn. Vi arbejder udelukkende for at sikre dig den bedste kvalitet og service til konkurrencedygtige priser, og vi stiller store krav til os selv.

Som låsesmed i Hellerup ved vi, hvor vigtigt det er, at du føler dig tryg, når du lægger dit hjem eller din virksomhed i vores hænder. Derfor kan alle vores professionelle medarbejdere fremvise en ren straffeattest. De gennemgår løbende kurser inden for sikringsfaget, så du altid er garanteret den bedste service.

En låsesmed med mange talenter

Hos G.S. Låseservice er vi en moderne låsesikringsvirksomhed, som er førende inden for mekanisk og elektronisk låsesikring til private hjem og virksomheder. Vi udfører stadig klassiske låsesmedsopgaver som f.eks. kopier af nøgler, udskiftning af låse osv., men vores arbejde er også meget teknisk. Vi er bl.a. specialister i låsesystemer og adgangskontroller.

Som låsesmed i Hellerup udfører vi mange forskelligartede opgaver i boliger og virksomheder. Vi kan også hjælpe dig.

Døgnvagt
 
 
 
 
G.S. Låseservice | Frederikssundsvej 235 st th , 2700 Brønshøj | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236