Følg os på...
 
 
   

Låsesmed Brøndby

Har du smækket dig ude, haft indbrud eller tabt din nøgle på vej hjem fra byen? Bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig - døgnet rundt. Ved akut behov for en låsesmed i Brøndby og omegn, kan du ringe til os på telefon 70 234 236 hele døgnet - så kommer vi så hurtigt, vi kan. Vi har altid en bil i nærheden.

Har du derimod brug for rådgivning om et nyt låsesystem, eller ønsker du at bestille et sæt nøgler eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os inden for almindelig kontortid eller besøge vores forretning på Frederiksborgvej 221 i Søborg.

Din lokale låsesmed i Brøndby

Hos G.S. Låseservice har vi kompetencer inden for alle dele af låsebranchen, og vi er specialister i låsesystemer og adgangskontrol. Vi servicerer både private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner - så uanset hvilken situation, du måtte stå i, kan vi også hjælpe dig.

Vi sætter en ære i at skabe tryghed for vores kunder og prioriterer kvalitet og sikkerhed frem for alt. Vores kompetente medarbejdere kan alle fremvise en ren straffeattest og gennemgår løbende nye kurser og videreuddannelse for at holde sig opdateret om udviklingen inden for sikringsområdet og garantere dig den bedste service. Du kan derfor trygt overlade sikringen af dit hjem eller installationen af et nyt adgangskontrolsystem til os.

Har du brug for rådgivning, er du mere end velkommen til at besøge vores forretning på Frederiksborgvej 221 i Søborg. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til netop dig og din virksomhed. Vi følger med tiden og leverer altid det bedst tænkelige resultat - til en konkurrencedygtig pris.

Akut behov for låsesmed i Brøndby?

Har du smækket dig ude midt i madlavningen eller mistet din nøgle på vej hjem fra byen og har akut behov for en låsesmed? Bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig på telefon 70 234 236 og kan være fremme på din adresse inden for kort tid. Vores telefon er åben døgnet rundt, 365 dage om året - så uanset om du står midt i julemiddagen eller lige er kommet hjem fra nytårsfest, kan du altid ringe til os.

Vi har stor forståelse for, hvor utrygt og frustrerende det kan være at blive låst ude, og du kan derfor være sikker på at blive mødt med venlighed og respekt af vores lokale låsesmed i Brøndby. Vi forlader dig ikke, før problemet er løst og adgangen til dit hjem sikret.

Har du været udsat for indbrud, sørger vi selvfølgelig for at omkode, reparere og sikre dit hjem på stedet, så du igen kan føle sig tryg.

Har du haft indbrud?

Det kan være en enormt ubehagelig og skræmmende oplevelse at have indbrud, uanset om der er tale om dit hjem, din virksomhed, sommerhuset eller den opgang, du bor i. Det har vi fuld forståelse for. Af samme grund er det vores fornemmeste opgave at sikre dit hjem mod ubudne gæster.

Har du haft indbrud, omkoder vi låsen øjeblikkeligt og reparerer låse og døre i det omfang, det kan lade sig gøre. Vi kan være fremme på din adresse inden for kort tid i hele Brøndby og omegn og kører ikke, før vi har sikret dit hjem grundigt, så du igen kan føle dig tryg.

Kontakt også altid dit forsikringsselskab og politiet ved indbrud. Ved større skader som eksempelvis smadrede døre og ituslåede vinduer kan dit forsikringsselskab hjælpe. I mange tilfælde dækker indbo- eller indbrudsforsikringen nemlig reparationsomkostningerne.

Vores hovedopgave som låsesmed

Vi ønsker at sikre dig, dit hjem og din virksomhed mod ubudne gæster og hjælpe dig, når uheldet er ude. Vores telefon er derfor åben døgnet rundt, og vi kan altid være fremme inden for kort tid i hele Brøndby og omegn.

G.S. Låseservice udfører klassiske låsesmedsopgaver som for eksempel udskiftning af forældede og slidte låse samt fremstilling af kopinøgler, men samfundet og låsebranchen udvikler sig hele tiden, og derfor er meget af vores arbejde i dag teknisk. Elektroniske låsesystemer, adgangskontrol, alarmer og overvågning er bare nogle af de områder, vi beskæftiger os med.

Står du og din virksomhed over for at skal have skiftet låsesystem, indført adgangskontrol eller installeret overvågningskameraer, kan vi hjælpe jer. Vi er specialister i netop låsesystemer og adgangskontrol og har stor erfaring med at hjælpe privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner med at sikre sig mod indbrud. Kontakt os på telefon 70 234 236 eller kig forbi vores hovedkontor på Frederiksborgvej 221 i Søborg til en uforpligtende samtale.

Døgnvagt
 
 
 
 
G.S. Låseservice | Frederikssundsvej 235 st th , 2700 Brønshøj | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236