Følg os på...
 
 
   

Låsesmed Gentofte

Hos G.S. Låseservice finder du nem, hurtig og effektiv adgang til låsesmede i Gentofte og omegn. Vi rykker ud døgnet rundt ved akut behov for låsesmed - men hvis du ønsker forebyggende låseservice, er vi naturligvis også leveringsdygtige med bl.a. låsesystemer og adgangskontrol og ikke mindst råd og vejledning til hvordan du bedst sikrer din bolig.

Din lokale låsesmed i Gentofte

Når du ringer til os, går der ikke mange minutter, før vi kan rykke ud, hvis du har akut brug for en låsesmed i Gentofte. Det kan være, at du har smækket dig ude uden en nøgle - eller måske vender du hjem og opdager, at der har været indbrud eller forsøg herpå. Vores telefoner har døgnåbent, så vi altid er klar til at rykke ud, når behovet for en låsesmed i Gentofte og omegn opstår. 

Vi kender lokalområdet og kan derfor også råde og vejlede i bl.a. låsesystemer og adgangskontrol til private bopæle såvel som erhvervsmål i Gentofte og omegn. Vi tilbyder låseservice af højeste kvalitet og til konkurrencedygtige priser, så alle kan være med - og så du har mulighed for at sikre din bolig bedst muligt, uden at skulle spendere en formue. Det giver tryghed og større sikkerhed. 

Ring til os på 70 234 236 - både når behovet for låsesmed i Gentofte opstår akut, samt hvis du vil lave en aftale om forebyggende låseservice.

Hos os er du i sikre og trygge hænder

Hos G.S. Låseservice gør vi en dyd ud af at yde den absolut bedste service for alle, der måtte få brug for en låsesmed i Gentofte. Vi sørger for hele tiden at kvalitetssikre, så vi altid kan levere de bedste produkter og ydelser til vores kunder. Alle vores låsesmede er uddannede - og bliver løbende opdateret på sikringsområdet med relevante kurser. Derudover kan vi garantere, at alle vores medarbejdere har en ren straffeattest. Du er derfor garanteret et professionelt og sikkert stykke arbejde fra os.

Få råd og vejledning om sikring af dit hjem hos G.S. Låseservice

Er din bolig meget udsat? Ligger den i et område, hvor der normalvis bliver begået mange indbrud? Eller vil du blot gerne være på forkant med eventuelle problemer, der kunne opstå? Så ring til os for en uforpligtende samtale og aftal eventuelt et eftersyn af din bolig eller erhvervsejendom. Så kan du modtage den bedst mulige rådgivning inden for løsninger, der kan gøre din bolig mere sikker og tryg at være i. 

At sikre din bolig gør det ikke blot mere besværligt for indbrudstyvene at bryde ind, men mange vil også helt undlade at overveje forsøget, hvis de vurderer, at det er for vanskeligt eller helt umuligt at bryde ind.

Er du dækket af forsikringen, hvis uheldet er ude?

Selvom vi naturligvis er leveringsdygtige med de bedste priser på vores ydelser, så kan det alligevel være en idé at tjekke med forsikringen, om de kan dække dele af udgifterne, hvis du skal have udbedret skader og eventuelt skifte låsene ud efter et indbrud. De fleste forsikringsselskaber dækker nemlig store dele af udgifterne, - hvis ikke endda det hele - hvis uheldet er ude, men kun hvis du benytter dig af en autoriseret låsesmed til at udbedre skaderne. Der er derfor god grund til at kontakte din lokale låsesmed, frem for at tage sagen i egen hånd.

Vi er eksperter i låseservice

Hos G.S. Låseservice er vores låsesmede specialister inden for låsesystemer og adgangskontrol. Du behøver ikke at have smækket dig ude eller være udsat for indbrud, før du får brug for en låsesmed. Vi har nemlig mange løsninger til dig, som gerne vil sikre din bolig, inden indbruddet sker - med vores låseservice er det nemlig de færreste indbrudstyve, der vil føle sig velkomne eller overhovedet have held med at bryde ind. Vi har derfor et stort udvalg af diverse produkter som eksempelvis:

  • Mekaniske låsesystemer
  • Elektroniske låsesystemer
  • Alarmer
  • Videoovervågning
  • Dørtelefoner
  • m.m. 

Vi udøver låseservice for såvel private som virksomheder og boligforeninger i Gentofte og omegn. Vores låseservice er innovativ og vi bestræber os hele tiden på at udvikle os og udvide vores udbud. Derfor byder vi bl.a. også på moderne og innovative løsninger, som eksempelvis mekaniske og elektroniske låse.

Døgnvagt
 
 
 
 
G.S. Låseservice | Frederikssundsvej 235 st th , 2700 Brønshøj | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236