Følg os på...
 
 
   

Låsesmed Herlev

Din låsesmed i hele Herlev.
 
Vi kan leverer alt i låse og Sikring til Dit hjem eller Virksomhed til konkurrence dygtige priser.
 
Vi har døgnvagt på hastearbejde. Har du brug for akut låseservice så ring på tlf. 70 23 42 36.
 
En låsesmed fra vores døgnvagt hjælper dig, når uheldet er ude

Du kender det sikkert. Typisk smækker man sig ude på de mest ubelejlige tidspunkter.
 
Hos GS Låseservice er hjælpen heldigvis altid indenfor rækkevidde, hvad enten du bor midt i København eller ude i en af forstæderne, herunder Herlev, og du er derfor kun et opkald væk fra vores låsesmede, der rykker ud 24 timer i døgnet alle 365 dage om året.
 
Du kan ringe til vores låseservice på tlf. 70 23 42 36. Måske nummeret er værd at kode ind i telefonen, hvis du har tendens til ofte at smække dig ude.

Låseservice til dit behov - både privat og til erhverv

Udover oplukning af låse i Herlev tilbyder vi også et væld af andre services, der relaterer sig til låse- og alarmsystemer. Kvaliteten og sikkerheden er i højsædet, når det kommer til vores produkter, og du kan derfor føle dig helt tryg med låse eller alarmer fra GS Låseservice.
 
Vi installerer alarmer, overvågningsløsninger, adgangskontrol, låse og dørlukkere til både erhverv og private og er autoriseret forhandler af låsesystemer fra Kaba, Gege, Mul-T-Lock og Ruko. I vores online webshop finder du et stort udvalg af produkter til sikring af dit hjem, din virksomhed etc.
 
Ønsker du at se produkterne i virkeligheden eller mangler du rådgivning i forhold til, hvilke produkter du skal vælge, er det muligt at besøge vores fysiske butik i Søborg.
 
Synes du dog, at der er lidt for langt fra Herlev til Søborg, eller har du brug for akut rådgivning? Så er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller sende os en mail via kontaktformularen på hjemmesiden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Døgnvagt
 
 
 
 
G.S. Låseservice | Frederikssundsvej 235 st th , 2700 Brønshøj | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236