Følg os på...
 
 
   

Låsesmed Østerbro

Velkommen til G.S. Låseservice - vi er din lokale låsesmed på Østerbro. Du kan altid ringe til os ved akut behov. Så kommer vi så hurtigt som muligt. Vi dækker hele Østerbro og omegn, og vi har altid en bil lige i nærheden.

Er du smækket ude, eller har du været udsat for indbrud? Du kan altid ringe til os. Vi servicerer både private, virksomheder og boligforeninger, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Du kan ringe til vores døgnservice på telefon 70 234 236.

Har du brug for rådgivning om nye låse, bestilling af kopinøgler eller lignende, kan du altid kontakte os inden for vores normale åbningstider eller besøge vores forretning på Frederiksborgvej 221 i Søborg.

Akut behov for låsesmed på Østerbro

Vi er der, når du har brug for os. Har du akut behov for en låsesmed på Østerbro, kan du altid ringe til G.S. Låseservice. Vi har døgnvagt hele året rundt, så vi står klar til at hjælpe dig, når du har brug for en professionel låsesmed.

Du kan ringe til os på telefon 70 234 236. Vi dækker hele Østerbro og omegn, så du kan være sikker på, at vi er hurtigt fremme på din adresse. Vi hjælper både private, erhverv og offentlige institutioner, så uanset dine behov, kan du trygt ringe til os.

Vi ved, hvor ubehageligt det føles at være smækket ude. Derfor møder vi dig med ro og respekt, så du føler dig i trygge hænder, når du vælger os. Har du haft indbrud i dit hjem eller virksomhed, hjælper vi dig også med at sikre din bolig eller dine lokaler, så du igen kan føle dig tryg.

Vi hjælper dig efter indbrud

Som professionel låsesmed på Østerbro er vi der for dig, når behovet for en låsesmed opstår. Vi hjælper dig også ved indbrud. Et indbrud er en ubehagelig og skræmmende oplevelse, uanset om det er i dit hjem, i din opgang eller i din virksomhed.
Efter sådan en oplevelse er det vigtigt at skabe sikkerhed, så du igen kan føle dig tryg.

Efter et eventuelt indbrud omkoder vi låsene på stedet. Derudover reparerer vi låse og døre i det omfang, det kan lade sig gøre. Ved større skader kan du få behov for yderligere service, som en indbrudsforsikring i mange tilfælde dækker. Er du i tvivl, om du lever op til kravene fra dit forsikringsselskab, kan du kontakte din forsikring og få et serviceeftersyn.

Den bedste service med låsesmed på Østerbro

Hos G.S. Låseservice tilbyder vi dig den bedste låsesmed på Østerbro. Vi vægter kvalitet og god service meget højt. Derfor kan du være sikker på, at vi altid garanterer dig det bedste resultat, uanset hvad du har brug for.

Alle vores dygtige medarbejdere er professionelle låsesmede, der står klar til at hjælpe dig. Vi vil gøre alt, for at du føler dig tryg hos os. Derfor kan alle vores autoriserede låsesmede fremvise en ren straffeattest. Vores medarbejdere gennemgår løbende videreuddannelse, så de altid kan sikre dig den nyeste service og viden inden for sikringsområdet.

Vi hjælper dig med både mekaniske og automatiske låsesystemer, og vi er specialister inden for låsesystemer og adgangskontrol til både private og erhverv. Vores låsesmed på Østerbro kan hjælpe dig, uanset hvilket låsesystem du har eller ønsker.

En moderne låsesmed på Østerbro

Vores låsesmed på Østerbro har mange talenter. Vi udfører klassiske låsesmedsopgaver, f.eks. fremstilling af kopinøgler eller udskiftning af låse, men vores arbejde udvikler sig hele tiden. Det er blevet nemmere for dig at sikre dit hjem eller din virksomhed. Derfor er vores arbejde nu meget teknisk.

Vi arbejder bl.a. med elektroniske låsesystemer og adgangskontroller samt alarmer og overvågning. Vi rådgiver og vejleder dig gerne, så du får lige netop den løsning, der passer dit hjem eller din virksomhed bedst. Hos os får du grundig service, så du kan være sikker på, at du altid går fra et møde med os, med det bedste resultat.

Uanset om du har akut brug for en låsesmed på Østerbro, du har behov for hjælp efter indbrud eller du ønsker vejledning til de nyeste låsesystemer, står vi altid klar til at hjælpe dig med den bedste service på Østerbro.

Døgnvagt
 
 
 
 
G.S. Låseservice | Frederikssundsvej 235 st th , 2700 Brønshøj | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236