Følg os på...
 
 
   

Låsesmed Brønshøj

Din låsesmed i hele Brønshøj & Husum
 
Vi kan leverer alt i låse og Sikring til Dit hjem eller Virksomhed til konkurrence dygtige priser.
 
Vi har døgnvagt på nødarbejde. Har du brug for akut låseservice så ring på tlf. 70 23 42 36.
 
Lad GS Låseservice gøre det hårde arbejde

Dit hjem er noget af det dyrebareste, du har, og det er derfor værd at sikre det så godt som muligt mod ubudne gæster. Ofte kan det dog virke uoverskueligt at finde den rette løsning mellem alle de forskellige produkter på markedet inden for låseservice og alarmsystemer og derfor dropper mange sikkerheden - simpelthen fordi, at det er for besværligt.
 
Hos GS Låseservice står vi parat til at hjælpe dig, der er faret vild i det store udbud, så du kan få gjort dit hjem sikkert én gang for alle og hermed kan nyde livet fremfor at bekymre dig om indbrud eller hærværk på din ejendom.

Vi yder låseservice hjemme hos dig i Brønshøj

Når du i samarbejde med os har valgt de produkter, du ønsker til dit hjem, kommer vi gerne hjem til dig i Brønshøj og installerer produkterne for dig. Alt fra trådløse tyverialarmer til låsesystemer, adgangskontrol og videoovervågning opsættes hurtigt af en af vores teknikere. Ring til os allerede idag på tlf. 70 23 42 36 og hør om dine muligheder for sikring af din bolig.
 
Du kan ligeledes besøge os i vores butik i Søborg, hvor du kan få personlig vejledning og se flere af de produkter, vi som udbyder af låseservice og alarmsystemer kan tilbyde. Er turen fra Brønshøj for lang, kan flere af vores produkter ses online på vores webshop.

Har du smækket dig ude af din lejlighed, står GS Låseservice til rådighed døgnet rundt. Vores døgnvagt sidder klar 24 timer i døgnet til at sende en låsesmed ud til dig. Låsesmeden ordner ud over oplukninger af låse også omkodninger og reparationer efter indbrud eller hærværk.
Døgnvagt
 
 
 
 
 
G.S. Låseservice | Frederikssundsvej 235 st th , 2700 Brønshøj | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236