Følg os på...
 
 
   

Låsesmed Amager

Står du og mangler en autoriseret og kompetent låsesmed, som kan hjælpe dig med at sikre dit hjem eller din virksomhed mod indbrud? Så er du havnet det rigtige sted.

G.S. Låseservice er din lokale låsesmed på Amager. Vi er specialister i låsesystemer og adgangskontrol og kan selvfølgelig også hjælpe dig, hvis du har smækket dig ude eller skal have fremstillet et sæt kopinøgler. Ring til os på telefon 70 234 236 på alle tider af døgnet ved akut behov for en låsesmed eller besøg vores forretning på Frederiksborgvej 221 i Søborg inden for almindelig kontortid.

Din lokale låsesmed på Amager

G.S. Låseservice er din lokale låsesmed på Amager. Vi har et stort kendskab til hele låsesmedsbranchen og hjælper både privatpersoner, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner med at holde ubudne gæster ude. Vi er specialister i låsesystemer og adgangskontrol, men udfører også helt almindelige låsesmedsopgaver som for eksempel fremstilling af kopinøgler og udskiftning af forældede låse - til konkurrencedygtige priser.

Hvis uheldet er ude, og du kommer til at smække dig ude eller taber din nøgle på vej hjem fra byen, hjælper vi dig selvfølgelig også med at komme ind i dit hjem. Vores telefon har åben døgnet rundt, og vi har altid en bil lige i nærheden.

Kvalitet og sikkerhed kommer altid i første række hos os. Vores kompetente medarbejdere gennemgår løbende nye kurser for at kunne garantere dig den bedste service og nyeste viden inden for sikringsområdet og kan desuden alle fremvise en ren straffeattest. Du kan derfor trygt overlade sikringen af dit hjem eller installationen af et nyt adgangskontrolsystem til os.

Har du smækket dig ude eller mistet din nøgle?

Langt de fleste af os har prøvet at stå uden for vores hjem uden en nøgle. Det sker som regel på de mest ubelejlige tidspunkter; midt i madlavningen, på vej hjem fra byen sent om aftenen eller tidligt søndag morgen, når du er ved at riste brød og bare lige skal ned med skraldet.

Fortvivl ikke, vi står klar til at hjælpe dig på alle tider af døgnet, 365 dage om året. Ring til vores døgnservice på telefon 70 234 236 ved akut behov for en låsesmed på Amager. Vi dækker hele Amager og omegn og kan være fremme på din adresse i løbet af ingen tid.

Har du været udsat for indbrud, sørger vi selvfølgelig for at omkode, reparere og sikre dit hjem eller din virksomhed, inden vi forlader adressen, så du igen kan føle dig tryg.

Har du haft indbrud?

Ring til os på telefon 70 234 236 ved behov for en professionel låsesmed efter indbrud - vi er hurtigt fremme og forlader dig ikke, før vi har sikret dit hjem eller din virksomhed, og du igen føler dig tryg. Vi omkoder låsen på stedet og reparerer døre og låse i det omfang, det kan lade sig gøre.

Sørg også altid for at kontakte politiet og dit forsikringsselskab efter indbrud. Ved større skader som eksempelvis ituslåede vinduer og smadrede døre kan dit forsikringsselskab i mange tilfælde hjælpe med at dække reparationsomkostningerne.

Det kan være en enormt skræmmende og ubehagelig oplevelse at have indbrud. Det har vi stor forståelse for. Derfor møder vi dig altid med empati og respekt, uanset på hvilket tidspunkt af døgnet du ringer.

Autoriseret og kompetent låsesmed på Amager

Hos G.S. Låseservice har vi over 25 års erfaring i at sikre både private hjem, virksomheder og offentlige institutioner mod indbrud og ubudne gæster. Lige som resten af samfundet udvikler vores branche og arbejde sig hele tiden.

Vi udfører stadig klassiske låsesmedsopgaver som for eksempel fremstilling af kopinøgler, udskiftning af låse og oplukninger, men til forskel fra tidligere er en stor del af vores arbejde i dag mere teknisk. Som professionel låsesmed tilbyder vi også rådgivning og løsninger inden for blandt andet el-låse, låsesystemer, adgangskontrol, videoovervågning og alarmer, så uanset hvilken situation du eller din virksomhed måtte stå i, kan vi hjælpe.

Kontakt os på telefon 70 234 236 inden for almindelig kontortid eller kig forbi vores kontor på Frederiksborgvej 221 i Søborg til en uforpligtende samtale. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dig. Vi følger med tiden og leverer altid det bedste resultat til en konkurrencedygtig pris.

Døgnvagt
 
 
 
 
G.S. Låseservice | Frederikssundsvej 235 st th , 2700 Brønshøj | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236