Følg os på...
 
 
   

Låsesmed København NV

Har du nogensinde prøvet at blive smækket ude, ikke kunne finde dine nøgler eller at din nøgle sidder fast i låsen? Har du også prøvet ikke at kunne få fat i en låsesmed, og være rådvild i sådan en situation? Bare rolig! GS Låseservice er din låsesmed i København NV, og vi har naturligvis døgnvagt, så du altid kan komme ind i din bolig, uanset hvordan du er blevet låst ude.

Låsesmed i København NV - hele døgnet

Vi ved at uheldet kan være ude på alle tider af døgnet. Derfor har vi altid en erfaren låsesmed på vagt, som kan køre i hele København NV, hvis du er låst ude af din bolig, din erhvervsbygning eller din bil. Vi ønsker at kunne hjælpe dig, når nøden er allerstørst, og derfor kan du ringe til os alle døgnets 24 timer - så rykker vi ud så hurtigt som muligt.

Låsesmeden låser din dør op uden skade

Hvis en dør brydes op uden autoriseret udstyr, vil både døren, låsen og dørkarmen som regel tage skade. Det kan give dig mange dyre omkostninger, når du skal reparere skaderne fra opbrydningen. Ved at ringe til en låsesmed slipper du for skader, når din dør låses op uden nøgle. Vores låsesmede er uddannede og autoriserede i at bruge kompliceret låseudstyr, og derfor kan vi sikre at din dør kan blive åbnet uden skader.

Vi kan åbne alle typer af døre, både for privat og erhverv, i biler og i boliger, uden at skade hverken lås eller omkringliggende elementer. Det er meget vigtigt for os, at du er indforstået med hvad vi gør, når vi låser din dør op. Derfor gør vi aldrig noget, før vi har indvilliget dig i hvad vi har tænkt os at gøre for at låse døren op.

Vi låser din dør op sikkert

Vi ved at der kan være mange grunde til at du kan have brug for en låsesmed til at låse din dør op. Du kan være låst ude, have mistet dine nøgler, eller der kan være noget galt med låsen. Dog er vi netop i branchen for også at hjælpe vores kunder med at beskytte sig mod indbrud, og anden uvedkommende adgang til deres bolig. Derfor beder vores låsesmede altid om fremvisning af ID inden de begynder at arbejde med din lås. Det er en sikkerhedsforanstaltning for os og for dig, så du altid er sikker på at det kun er dig og din familie, der får adgang til din bolig.

Har du mistet dine nøgler?

Kalder du vores låsesmed ud fordi du har mistet din nøgle, kan vi vejlede dig om omstilling af din lås. Uanset om du har tabt dine nøgler, eller om de er blevet stjålet, kan andre være kommet i besiddelse af din husnøgle, og dermed har de adgang til dit hjem. Vores låsesmed kan vejlede dig til om du har behov for en ny lås, eller om vi kan omstille den eksisterende, så din gamle nøgle ikke kan give adgang til din bolig. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at skifte låsen, hvis du ønsker det.

Sidder din nøgle fast i låsen?

Hvis din nøgle sidder fast i låsen, kan du ikke låse døren op. Det kan være fordi der er noget galt med nøglen, for eksempel at den er slidt, og dermed ikke drejes. Det kan også være selve låsen, der er stykker, eller nøglen kan være knækket i låsen, og gøre at du ikke kan åbne døren. Vores låsesmede kan lynhurtigt finde ud af hvad problemet er, og dernæst udarbejde en plan til, hvordan din dør bliver åbnet ude skade. Hvis nøglen er knækket i låsen, eller låsen er i stykker, kan det være nødvendigt at udskifte låsen helt. Det kan vores låsesmed også hjælpe dig med.

Vi kører i hele københavnsområdet

Hos GS-Låse, kan vi hjælpe i hele Københavnsområdet, hvis du har en akut sag angående din lås. Vi hjælper alle typer af kunder med alle typer af problemer. Vi kører alle årets 365 dage, for vi ved hvor frustrerende det er at være låst ude af sin bolig. 

Husk at vi skal se gyldig legitimation inden vi låser din dør op, for at sikre at vi ikke giver adgang til uvedkommende. Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp.

Døgnvagt
 
 
 
 
G.S. Låseservice | Frederikssundsvej 235 st th , 2700 Brønshøj | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236