Følg os på...
 
 
   

Ruko dp-låsesystem

Hos Ruko arbejder man målrettet på konstant at udvikle nye systemer, der sætter en høj standard på markedet. Det seneste skud på stammen af låsesystemer kalder man Ruko dp – et af verdens mest sikre låsesystemer i nyt og brugervenligt design. Det nye dp-system er baseret på den nyligt patenterede dp-teknologi, der mangedobler antallet af nøglekombinationsmuligheder og øger sikkerheden markant.

Godkendt sikring

Ruko dp er placeret i F&P’s højeste sikkerhedskategori og betegnes dermed af forsikringsselskaberne som sikker mod gennembrydning og oplukningsforsøg.

Ny standard for komplette låsesystemer

Den nye dp-teknologi er samtidig integreret i den seneste generation af det fleksible CLIQ-system. Det betyder, at et dp-system kan kombineres med en CLIQ-overbygning, der ved elektronisk programmering af nøglerne øger fleksibiliteten og yder sikring på højeste niveau.

Dermed sætter Ruko dp en helt ny høj standard for komplette låsesystemer, der tilgodeser ethvert behov for fleksibilitet, brugervenlighed og sikkerhed i virksomheder, boligforeninger og institutioner.

 G.S. Låseservice | Frederiksborgvej 221, 2860 Søborg | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236