Følg os på...
 
 
   

Indbrudssikring

Halvdelen af alle indbrud går ud over private hjem - den resterende del fordeler sig på offentlige institutioner, butikker, kontorbygninger og andre virksomheder og ubeboede bygninger. Der er stor kommunal forskel på hvor mange indbrud, der bliver begået, og generelt er tallene for indbrud faldende - til dels også fordi vi simpelthen er blevet bedre til at sikre os mod indbrud. Indbrudstyve bliver primær afskrækket af aktivitet i og omkring bygninger og låsesystemer, der gør det tidskrævende og besværligt at bryde ind. Det bedste du kan gøre for at sikre din bygning er dermed at at sikre alle døre og vinduer til bolig eller bygningen bedst muligt. Aktiv nabohjælp eller samarbejde med en vagttjeneste mindsker risikoen for indbrud yderligere. Videoovervågning og alarmer kommer på en solid tredjeplads over afskrækkende foranstaltninger mod indbrud. 

GS Låseservice tilbyder professionel rådgivning og løsninger til en række sikringer mod indbrud:

 • Låsesystemer
 • Adgangskontrol
 • Alarmer
 • Videoovervågning
 • Dørbesætning
 • Og meget mere!

Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med indbrudssikring. Vi er førende indenfor sikring både til virksomheder, boligforeninger og privat og specialister inden for låsesystemer og adgangskontrol.

Låsesystemer til indbrudssikring- ved du hvem der kommer ind og ud?

Administrerer du en ejendom, hvor mange mennesker skal ind og ud, kan du sikre dig mod uvedkommendes adgang med et låsesystem og kopisikre nøgler. Kopisikre nøgler sikrer at du ved, hvem der har nøgle og adgang til bygningen og at beboere og personale ikke bare kan gå ned på den nærmeste hælebar og få lavet kopier til egen brug. Så ved du til ethvert tidspunkt hvor mange nøgler, der er i omløb, og hvem der har nøgler og adgang.

Et låsesystem giver medarbejdere og beboere nem adgang uden at de skal have en lang række nøgler. Låsesystemet fungere ved at forskellige nøgler kan passe i samme lås, så alle eks kan åbne hoveddøren samt egen indgangsdør, men ikke andre indgangsdøre, med samme nøgle. Dermed kan du bestemme hvilke personer, der har adgang hvorhenne.

Du kan kombinere højsikkerhedscylindre på indgangsdøre og varelager med standardcylindre til eks kosteskab eller rum med kontorartikler i samme låsesystem. Et låsesystem med kopisikre nøgler har mange fordele, heriblandt:

 • Dirkesikre cylindre med lænegre levetid
 • Du behøver kun én nøgle til alle døre
 • Du har kontrol med udleverede nøgler
 • Du bestemmer hvem, der kan komme ind og hvor

Indbrudssikring af døre og vinduer

Over 60% af indbrud foregår ind gennem vinduer og terrasse- eller bagdøre, mens adgang gennem hoveddøre og kælderdøre kun står for ca. 15% af indbruddene. Hoveddøre er ofte synlige fra vej og godt belyste, og derfor går indbrudstyven sjældent ind gennem hoveddøren. Derimod er terrassedøre og vinduer ofte nemmere at komme ind gennem og ligger tit på bagsiden af huset, hvor tyvene kan arbejde uforstyrret. Derfor er det vigtigt at sikre vinduer og terrassedøre godt - især hvis din bolig er omgivet af have eller baggård, hvor tyven kan arbejde uforstyrret.

Alle husets vinduer og døre bør være lige godt sikret og kunne modstå indbrudsforsøg i mindst tre minutter - så følger de EU standarden EN 1627 for indbrudssikring RC2 - ved RC3 kan døre og vinduer modstå fem minutters indbrudsforsøg.

Døre:

 1. Alle døre skal være solide og må ikke være svækkede.
 2. Låsecylinder bør være maks 5 år gammel med tilsvarende sikkerhedsnøgler.
 3. Riglen (låsefremspringet) bør være på mindst 20 mm.
 4. Et korrekt installeret sikerhedsslutblik i karmen sikrere låsen yderligere.
 5. 2 låse med mindst 40 cm’s afstand øger sikringen.
 6. Såkaldte nokker (små ståltapper) i døren bagkant gør det sværere at bryde ind.
 7. Døre med glas bør have sikkerhedsglas.
 8. Installér en sikker, borebeskyttet lås med kopibeskyttet nøgle.
 9. Opbevar ekstranøgler sikkert.

Vinduer:

 1. Skift glasset til sikringsglas eller bestil termoruder med sikringsglas når du bestiller nye vinduer.
 2. Tjek at vinduer og rammer er korrekt monteret uden for meget luft mellem ramme og vindue.
 3. Tjek at glasset er klæbet fast i vinduets false, så tyven ikke kan pille ruden ud.
 4. Børnesikringer af vinduer besværliggør indbrud yderligere.

Husk at døre og vinduer skal sikres således at du selv kan komme ud - især i tilfælde af brand. Nøgler til terrassedøre eller vinduer bør sidde i dør og vinduer, når du selv er hjemme. Eventuelle sikringer af vinduer og døre skal ikke være så svære at få op, at du ikke selv kan komme ud på under tre minutter. Derfor er det en god idé at få professionelle løsninger, der lever op til både indbrudssikring og krav om brandsikkerhed.

8 gode råd til at undgå indbrud

For tyven er det vigtigste at kunne arbejde hurtigt og uforstyrret uden at være synlig for naboer eller tilfældigt forbipasserende.

 1. Få kopisikrede nøgler til din bolig og låsesystemer til lejlighedsblokke, boligselskaber, på arbejdspladser og offentlige institutioner.
 2. Sikre vinduer og døre - tjek at døre og vinduer er i god stand, korrekt monteret og og overvej om du har behov for ekstra vinduessikring eller kraftigere lås.
 3. Klip hækken ned og installér sensorbelysning. Tyven vil for alt i verden undgå at blive opdaget. Det gælder for både private boliger og andre bygninger.
 4. Nabohjælp - alliér dig med naboen og bed dem om at holde øje med dit hjem. Undgå tydelige tegn på at du ikke er hjemme. Ved virksomheder, hvor det ofte er tydeligt at se hvornår arbejdspladsen er forladt, kan det være en god idé at få en vagttjeneste.
 5. Træk gardiner fra - især i sommerhuset og andre fritidsboliger. Hvis tyven kan se at der ikke er noget at komme efter, gider de heller ikke at bryde ind.
 6. Få en alarm - de fungerer især effektivt, hvis det er i sammenhæng med vagttjeneste.
 7. Lås skur og garage - undgå at der er adgang til værktøj eller stiger, så tyven ikke kan bryde ind med dit eget koben. Det er simpelthen for ærgerligt.
 8. Undgå at annoncere ferier på sociale medier.
 
 
 
G.S. Låseservice | Frederikssundsvej 235 st th , 2700 Brønshøj | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236