Følg os på...
 
 
   

El låse

Brugervenlige el-låse

Vil du have overblik over, hvem der kommer og går? Så kan en el-lås være en funktionel og ideel løsning. Det er så besværligt først at skulle udlevere en nøgle, for at give fremmede adgang til ejendommen, virksomheden eller institutionen. Derfor er en praktisk løsning, at du køber en el-lås - med en elektronisk lås kan du nemt og hurtigt give vedkommende adgang.

Se vores brede udvalg af brugervenlige el-låse her. Vi leverer og monterer elektroniske låse skræddersyet efter din anbefaling og dine behov. Elektroniske låse er en funktionel og nem løsning, hvor du øger sikkerheden og komforten i det daglige betydeligt. Vi prioriterer produktets brugervenlighed og sikkerhed. Vores sortiment inden for elektroniske låse dækker magnetlåse, motorlåse og el-slutblik. Dermed garanterer vi, at du finder en løsning, der opfylder dine behov for sikkerhed.
Vi forhandler produkter fra følgende leverandører:

  • Robust
  • Safetron
  • Abloy

Magnetlåse

Vi forhandler diverse magnetlåse af høj kvalitet fra forskellige mærker og brands. En magnetlås giver let og problemfri adgang til virksomheden, ejendommen eller institutionen. En magnetlås er en billig løsning, hvis du ønsker tastatur eller anden styring til dine døre. Hos os finder du magnetlåse, der er egnet til forskellige tyngder afhængigt af dit behov.

Magnetlåsene er robuste, og mange af dem har en holdekraft på over 500 kg. Dette gør, at låsene kan stå imod evt. indtrængning.

Hvor anvendes en magnetlås?

Magnetlåse er specielt velegnede til dagsaflåsning i virksomheder, ejendomme og institutioner, hvor der ønskes en kort reaktionstid fra låsen. Vi anbefaler, at du anvender magnetlåse i forbindelse med adgangskontrolanlæg, tænd/sluk-ure, tidsstyrede- og fjernbetjente døre, brandalarmeringsanlæg og lignende.

Motorlåse

En motorlås opfylder samme mekaniske krav som godkendte låsekasser, mht. rigelfremspring og 360° nøgledrejning. Vi anbefaler, at du anvender en motorlås med falle og hagerigel til ind- og udvendige døre, hvor du ønsker en sikker og avanceret, elektronisk aflåsning. Derudover anbefaler vi en motorlås grundet dens lave strømforbrug. Det er en fordel i forbindelse med dimensionering af kabler og back-up. Låsekassen har indbygget magnetkontakt, og der er yderligere mulighed for montering af en ekstern magnetkontakt.

Hvor anvender jeg en motorlås?

Motorlåse har et bredt anvendelsesområde, der spænder fra indvendig sikkerhedsaflåsning til udvendig skalsikring og andre steder, hvor der er behov for elektronisk aflåsning med høj sikkerhed. Vi anbefaler, at du anvender motorlåse i forbindelse med adgangskontrolanlæg, tænd/sluk-ure, tidsstyrede- og fjernbetjente døre, brandalarmeringsanlæg og lignende. Motorlåse er specielt velegnede som sikkerhedsaflåsning. Vi foreslår motorlåse til områder, hvor der er behov for høj sikkerhed periodisk. Til døre med høj åbningsfrekvens eller daglåste døre, anbefaler vi, at motorlåsen kombineres med en magnetlås eller et el-slutblik.

El-slutblik

Et el-slutblik er udstyret med en bevægelig del, der er elektrisk styret. Det giver mulighed for, at døren kan åbnes uden, at fallen trækkes ind i låsekassen. El-slutblikkene fungerer således, at dens bevægelige falle frigives via tilslutning af spænding og dermed viger for fallen i den mekaniske lås. Et el-slutblik sikrer, at fallerne har det maksimale indgreb i karmen. El-slutblikkene er enkle at montere og tilsluttes altid til jævnspænding. Der er mulighed for, at el-slutblikkene kan tilsluttes trykknap og adgangskontrol. Mange større virksomheder og foreninger benytter el-slutblik. Når du skal vælge, hvilken af de mange modeller el-slutblik du bør anvende, er det en vigtig faktor, at henlede opmærksomhed på hvilken dør el-slutblikket skal installeres i. Det betyder, at hvis el-slutblikket skal benyttes til branddør, skal det være godkendt til dette.

Hvor anvendes et el-slutblik?

El-slutblik anvendes oftest i opgangsdøre i foreninger og er i særdeleshed velegnet til dagsaflåsning i virksomheder og institutioner. Til nataflåsning foreslår vi, at du altid anvender godkendte låse.

 
 
 
 
G.S. Låseservice | Frederikssundsvej 235 st th , 2700 Brønshøj | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236