Følg os på...
 
 
   

Terrassedørslåse

Indbrud er et invasivt brud på privatlivets fred. Derfor er det en god ide, at du sikrer dig bedst muligt mod indbrud. Terrassedøren er populær både som adgangs- og flugtvej for indbrudstyve. Derfor bør du sikre din private bolig på bedste vis ved at montere og installere en terrassedørslås med kode f.eks. den prisbelønnede Ruko Code Handle. Ved køb af en terrassedørslås med kode, mindsker du risikoen for uønsket indtrængen fra indbrudstyve. Terrassedøren kan dermed kun åbnes af personer, der kender til koden. Det betyder, at du ikke længere skal huske nøglen, når du vil en tur ud for at nyde terrassen.

Terrassedørslåse fås i to varianter og kan erhverves med både nøgle og kode. Vi anbefaler, at du køber den terrassedørslås, som fungerer bedst for dig. Foretrækker du, at bære en nøgle eller huske en kode? Valget heraf afhænger af dine præferencer. Så hvis du ikke allerede har købt en terrassedørslås, anbefaler vi på det kraftigste, at du køber en nu. Der findes flere fordele ved at købe et greb med kode. Læs mere under.

Den perfekte terrassedørslås med kode

Hos G.S.Låseservice forhandler vi et smart og innovativt greb med kodetastatur i høj kvalitet,- Ruko Code Handle. Grebet er nemt at betjene for enhver, og samtidigt er låsene flotte og enkelt udformet. Vi tilbyder grebet i flere farver f.eks. blank krom, mat krom og hvid, afhængig af hvad du foretrækker. Grebet har indbygget tastatur, der blokeres i låst position. Du skal blot trykke på den røde knap, når du ønsker at låse. Når du ønsker adgang, skal du indtaste en valgfri sekscifret kode. Grebet leveres med en fabrikskode, der er nem og hurtig at ændre. Derudover leveres terrassedørslåsen med batterier isat, og koden bevares under batteriskifte. Derfor er Ruko Code Handle anbefalelsesværdig og meget brugervenlig, da systemet er let at installere.

Ved køb af en terrassedørslås med tastatur og personlig kode, øger du sikkerheden og mindsker adgang for ubudne gæster. Ruko Code Handle kan anvendes, hvor der i forvejen er monteret en kantstanglås. Det vil sige, at låsen også kan anvendes til altandøre, vinduer og lign. med greb.

Fordele ved terrassedørslås med kode 

Der er mange fordele ved at købe og anvende en terrassedørslås. Nedenfor kan du hurtigt danne dig et overblik over nogle af fordelene ved at anvende en terrassedørslås med kode.

  • Nemt, hurtigt og sikkert
  • Et krav hos mange forsikringsselskaber
  • Kan anvendes til altandøre, vinduer og lign.
  • Gør adgangs- og flugtveje mindre tilgængelige
  • Forhindrer tyve i at begå indbrud via underboring

Sådan bruger du Ruko Code Handle

Det elektroniske terrassedørsgreb er nemt at betjene. Grebet åbnes, når du trykker en valgfri sekscifret kode og låses via den røde knap med hængelås-logoet. Ruko Code Handle er batteridrevet, og batteriet er let at skifte. Derudover er grebet enkelt at installere, og passer til de fleste typer at kantstanglåse. Grebet kan derudover også anvendes til altandøre, vinduer og lign. med greb.

„Terrassedøren er en yndet indgang for tyven”
 
 
 
G.S. Låseservice | Frederikssundsvej 235 st th , 2700 Brønshøj | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236