Følg os på...
 
 
   

Paxton Net2

Vi sælger og installerer Net2, der er en avanceret PC-baseret adgangskontrolløsning, der giver dig kontrol over, hvem der har adgang til din bygning. Med Net2 kan du styre adgangen med hundredvis af døre og op til 10.000 brugere. Vores software gør det muligt for dig at styre dette på en logisk og intuitiv facon.

Net2 er et af de mest økonomiske adgangskontrolsystemer på markedet. Der er ingen skjulte omkostninger som for eksempel per sædelicenser; softwaren kan, hvis nødvendigt, indstalleres på alle PC’erne i en bygning. Standardversionen af softwaren, der inkluderer alle de funktioner, som de fleste organisationer har brug for, er gratis.

Din investering er fremtidssikret, som måske er endnu mere vigtigt: Tilføjelsen af flere døre i din bygning som dine behov skifter, er ligetil og omkostningseffektiv. Alle systemets innovationer er designet til at være bagudkompatible. Softwareopgraderinger er gratis.

Net2 tilbyder nøglekravene for et PC-baseret adgangskontrolsystem:

 • Central kontrol
 • Fleksible adgangsrettigheder
 • Rapportering

Softwaren giver dig fuld kontrol over systemet fra dit skrivebord. De instruktioner, som softwaren modtager, opdateres omgående ved alle dørene. Tilføjelsen af brugere, udelukkelsen af brugere og ændring af brugeres adgangsrettigheder udføres hurtigt og let fra PC’en.

Hvis dit firma har adskillige bygninger, kan adgangen til alle stadig styres fra et sted. Net2 styrer ved hjælp af TCP/IP mange bygninger på forskellige steder overalt i dit eksisterende netværk.

Adgangsrettigheder kan enten tildeles den enkelte eller en hel afdeling. Det gør oprettelsen af forskellige rettigheder til forskellige grupper hurtig og ligetil. Adgang til nogle områder kan begrænses til en bestemt gruppe brugere. Skifteholdsmønstre kan oprettes for afdelinger, og disse rettigheder tildeles omgående, når et nyt brugerkort udstedes.

En hændelsesskærm gør visning af ‘realtidshændelser’ mulig i det øjeblik de sker. Overvåg, hvem der er i bygningen og hvor, hvis døre er blevet efterladt åbne eller en dør er blevet brudt op. Udover de ’direkte’ informationer, kan der let laves rapporter med softwaren.

Net2 softwaren kan installeres på en eller flere PCere i din organisation. Der kan tildeles forskellige administrative rettigheder til hver enkelt bruger. Sikkerhedslederen vil måske være den eneste person, der kan ændre brugeres adgangsrettigheder, og det ville måske være hensigtsmæssigt, hvis din receptionist er i stand til at udstede kort til gæster. Op til fem PCere på et netværk kan administrere systemet samtidigt.

Net2 systemer kan bruges sammen med et udvalg af PROXIMITY, Net2Air håndfrie, CARDLOCK-læsere (magnetstribe) og TOUCHLOCK-tastaturer. Net2 er også kompatibelt med et udvalg af læsere fra tredjepart, herunder biometriske læsere.

 

Net2 kan tilbyde dig endnu mere!


Alt det ovenfor nævnte er de absolutte betingelser for et godt PC-baseret adgangskontrolsystem. Net2 tilbyder imidlertid endnu flere funktioner:

Alarmintegration

Nominér dem, der har lov til at slå tyverialarmen fra og til. Når disse personer fremviser deres kort ved døren, slås dørens tyverialarm fra, før døren låses op. Hvis alarmen er slået til, er det kun de nominerede personer, der kan få adgang til bygningen. Ved at bruge denne brugervenlige funktion, forhindres falske alarmer.

Meddelelsen af SMS’ere/e-mailbeskeder

Net2 kan via dets brugervenlige 'Triggers & Actions' - funktion sende SMS’ere eller e-mailbeskeder, når en specificeret 'trigger' udløses. Få en SMS-besked sendt til din mobiltelefon, hvis en dør bliver brudt åben eller få en e-mail sendt til dig, når en medarbejder kommer for sent på arbejde!

Visning af IP-kamerabilleder

Se, hvem der er ved døren, før du lader dem komme ind. Se hvad der foregår i hele bygningen.

Kontrollér belysning og opvarmning

Tænd for belysningen, når du ankommer om morgenen og sluk for den, når tyverialarmen slås til om aftenen – ligetil med ’Triggers & Actions’.

Håndfri

Med Net2Air håndfri adgangskontrol kan alle Net2 døre, der er udstyret med PROXIMITY-læsere af P-serien, opnå håndfrie rækkevidder på op til 2,5 m. Dørene konverteres til Net2Air håndfri ved blot at tilslutte et Net2Air-interface mellem læseren og kontrolenheden. Der leveres dernæst Net2Air-kort til brugere, der har brug for håndfri adgang. Både standard Net2 kort/tags og Net2Air kort/tags fungerer på en Net2Air udstyret dør.

Nøglefunktioner

 • PC-baseret system
 • Central styring af privilegier
 • Kan let styre hundredvis af døre og 10.000 brugere
 • Hændelsesrapportering
 • Skalerbar; kan let tilføjes til systemer
 • Integrér andre bygningssystemer
 • Proximity, magnetstribe eller tastaturer

Typiske applikationer

 • Små/mellemstore erhvervslokaler
 • Store virksomheders erhvervslokaler
 • Erhverslokaler på flere anlæg
 • Regeringsbygninger
 • Universiteter
 • Sportsklubber
 • Parkeringspladser
 

 
 
 
G.S. Låseservice | Frederikssundsvej 235 st th , 2700 Brønshøj | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236