Følg os på...
 
 
   

Hvorfor adgangskontrol?

Adgangskontrol gør dig i stand til at styre, hvem, der har adgang til din bygning.

Låse og nøgler gør dig også i stand til at sikre din bygning, men når nøgler bliver væk eller stjæles, kan ulejligheden og omkostningerne ved udskiftning af låse og genudstedelsen af nøgler være betydelige. Nøgler kan derudover også kopieres, som skaber endnu flere sikkerhedsrisici.

Keyfob in one hand, big bunch of keys in the other!

Alle virksomheder har, uanset om de er små-, mellem-, eller store, aktiver, der skal beskyttes mod tyveri. Der er yderligere problemet med at beskytte medarbejdere og deres egendele. Det er oftest sådan, at døre i bygninger, der sikres med låse og nøgler, er ulåste hele dagen. Det åbner muligheden op for opportunistisk tyveri og hærværk.

Elektronisk adgangskontrol er den mest effektive og komfortable måde at sikre din bygning og dine aktiver på. Installering af et adgangskontrolsystem betyder, at du aldrig mere behøver at udskifte en lås. Der udstedes kort, som giver adgang gennem de styrede døre, og disse kort kan let udelukkes fra systemet, hvis man mister dem, de stjæles eller de ikke bliver returneret af en medarbejder efter vedkommende forlader firmaet. Udelukkede kort vil ikke give adgang gennem de styrede døre.

Presenting PROXIMITY keyfob to P38 reader.

Når et adgangskontrolsystem er blevet installeret, vil alle døre, der styres af systemet, automatisk låse, når de lukkes. Personer uden en PIN-kode eller et adgangskort kan ikke komme ind. Hvis nødvendigt, kan man indstille døre til at være ulåst inden for et angivet tidsrum.

Adgangskontrol kan også tilbyde en fleksibel kontrol over brugeres adgangsrettigheder. Alle medarbejdere kan for eksempel få adgang via bygningens hoveddør, hvorimod adgang til interne områder kan begrænses til dem, der har et specifikt behov for at være der. Adgang kan også tidsbegrænses, hvor bestemte brugere kun har adgang på bestemte tidspunkter af dagen eller natten.
 
 
 
G.S. Låseservice | Frederikssundsvej 235 st th , 2700 Brønshøj | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236