Følg os på...
 
 
   

Kaba Evolo

- En fleksibel verden af elektroniske låsesystemer
 
"Kaba evolo er den nye produktlinje indenfor Kaba's standalone adgangskontrol og er en konsekvent videreudvikling i retning af fleksibilitet og sikkerhed i fremtiden "
 
Kaba evolo er et nyt sortiment af enkeltstående elektroniske låse fra Kaba, der tager sikkerhed og adgangsrettigheder til et nyt niveau. Alle dele af Kaba evolo kan nemt integreres med eksisterende beslagsløsninger. Kaba Evolo er baseret på RFID og understøtter både Mifare og LEGIC.
Digital og praktisk
Kaba evolo er et adgangskontrolsystem, der er fleksibelt og let at administrere. Med Kaba evolo sparer du tid og øger sikkerheden. Det enkelte brugermedie kan programmeres let fra din arbejdsplads. Det er også muligt at give rettigheder til brugeren via terminaler placeret startegisk i bygningen. Rettigheder kan også manuelt programmeres i  enheden direkte ved dørene. Dette giver dig total fleksibilitet og uafhængighed.
Trådløs sikkerhed
Rettigheder og andre oplysninger lagres på brugerens medie med hjælp fra Kaba Card Link. Med KABA evolo kan enkeltpersoner gives eller nægtes adgang, både hurtigt og nemt med Kaba Card Link. Hele processen er individuel, fleksibel og tilpasningsdygtig efter behov. Brugermedier  på afveje betyder ingen sikkerhedsrisiko, da rettigheder ændres med Kaba Card Link.
Fordele med Kaba evolo
 
  • Forsvundne brugermedier medfører ingen sikkerhedsrisiko
  • Avanceret elektronik muligør alt fra fritstående dørenheder til fuldintergreret koncept.
  • Adgangsrettigheder kan gives på person- eller gruppeniveau.
  • Opdatering af adgangsrettigheder kan laves ved terminaler placeret på udvalgte steder i bygningen. - Offline dørenheder og mulighed for programmering giver løsninger til enhver dør og organisation.
  • Modulbasert opbyging sikrer en langsigtet investering med muligheder for yderligere integrering.
  • Eksisterende dører med lås og beslag kan enkelt opgraderes.
Evolo Digitalcylinder
Det nye produktet, digital cylinder, udmærker sig med et helt nyt udseende, form og funktion. Digitalcylinderen har både optisk og akustisk signalering ved betjening. Kraftig og energi-effektiv elektronik aflæser RFID ret­tighederne på mediet, og giver adgang til at betjene døren. Cylinderen er meget enkel at montere: Et par minutter er alt som behøves for at erstatte en eksisterende mekanisk cy­linder med Kaba digitalcylinder.
Evolo c-lever
Denne stilrene og robuste lås i klas­sisk design udmærker sig gennem sin brugervenlighed. Kaba c-lever passer til praktisk talt alle standard låse­kasser på markedet. Kaba c-lever kan bruges på både smalle og brede dørprofiler. Det findes 10 forskellige typer dørgreb at vælge imellem.
Evolo c-lever compact
Kaba c-lever compact er meget fleksibel, da grebsfunktionen er separeret fra resten i forhold til den taditionelle c-lever. Cylinderfunktionen varetages som i en ordinær installation af cylinderen. Dette giver et meget stort antal monteringsmuligheder. Dette koncept giver en mere stilren installation og selv glasdører kan integreres i systemet.
Evolo væglæser
Evolo læseren er designmæssigt i perfekt harmoni med nye bygningskonstruktioner. Læseren har både optisk og akustisk signalisering ved betjening. Med evolo væglæser kan man styre komponenter som elektriske slutblik, motorlåse og dørautomatik. 
Kaba terminal
Fordelene med evolo terminalen er ligetil. Du ændrer adgangsrettighe­derne på den centrale PC ved hjælp af softwaren KEM. Brugeren opdatere adgangsrettighederne på Kaba terminalen til enhver tid (f.eks ved personaleindgangen). Dette betyder at man slipper for at programmere ved døren. En meget fleksibel og tidsbesparende ad­ministrering af systemet.
KEM Software, Kaba evolo manager

KEM administrerer brugere, medier og dørenheder. Ad­gangsrettighederne defineres og en log giver oversigt over alle hændelser og konfigurering af systemet.

Alt under kontrol med et program:

- Adgangsrettigheder (Whitelist) og Kaba CardLink funktioner for stand-alone dørenheder (digitalcylinder, c-lever og læser) 
- Ændrer adgangsrettigheder
- Administrere medier
- Administrere systemet og brugere
- Analysere hændelser i loggen

Kaba bordlæser
Evolo bordlæseren er ikke bare attraktiv på udseende, den er også praktisk i brug.
Adgangsrettigheder for brugerne kan programmeres enkelt ved at bruge bordlæseren. Kobles enkelt til PC via USB.
Kaba Evolo brochure, og andre dokumenter kan findes i download området.
G.S. Låseservice | Frederiksborgvej 221, 2860 Søborg | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236