Følg os på...
 
 
   

Få monteret en praktisk dørlukker

En automatisk dørlukker, også ofte kaldet dørpumpe, kan være særdeles praktisk at få monteret på dørene i din virksomhed, da en dørlukker sikrer høj funktionalitet ved både indgangspartier og øvrige døre i bygningen. Vi har mange diskrete dørlukkere på lager fra anerkendte mærker som Ruko, Kaba, Geze og Dorma og står gerne for montering ude i virksomheden, så I slipper for besværet og kan fortsætte uforstyrret med at gøre det, I er bedst til.

Slut med selv at lukke døren

Ordene “Luk lige døren efter dig,” bliver fortid med en praktisk dørlukker monteret af G.S. Låseservice. Med en sådan vil døren altid automatisk lukke i efter dig, og du skal derfor aldrig mere høre for, at du glemmer at lukke døren oven på et visit på nabokontoret. Ligeledes er en automatisk dørlukker eller dørpumpe praktisk i forhold til vind og vejr. Hvem har ikke prøvet, at rummet pludselig bliver iskoldt som følge af, at nogen har glemt at lukke hoveddøren i efter sig? Med en dørlukker undgår du at fryse og sparer samtidig på varmeregningen, da varmen ikke løbende skal reguleres i forhold til rummets temperatur, der forbliver den samme dagen igennem.

For at høre nærmere om de forskellige dørlukkere eller dørpumper, vi tilbyder hos G.S. Låseservice, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 23 42 36 eller kigge ind til os i butikken i Søborg, hvor du har mulighed for at se de forskellige produkter med dine egne øjne.

Hent brochure her
G.S. Låseservice | Frederiksborgvej 221, 2860 Søborg | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236