Følg os på...
 
   

Videoovervågning skaber sikkerhed i hverdagen

Videoovervågning bliver stadig mere og mere udbredt blandt private og i særdeleshed i forbindelse med erhverv. Det er de færreste, der bryder sig om tanken om at blive overvåget i dagligdagen, men sker der endelig noget af ulovlig karakter, priser de fleste sig alligevel lykkelige for, at overvågningskameraer efterhånden er at finde rigtig mange steder overalt i hele landet og dagligt er med til at gøre politiets arbejde lettere og borgernes sikkerhed større.

Mange muligheder for videoovervågning i private hjem

Også hos private har overvågningskameraerne gjort deres indtog og er medvirkende til, at forbrydelser i private hjem løses hurtigere end hidtil, da gerningsmændene ofte når at fanges af kameraets linse. At have synlig videoovervågning omkring sit hus har også en præventiv effekt, da mange indbrudstyve vil vælge dit hjem fra, når de opdager, at sikkerheden er i top.

Er du i tvivl om, hvilken type videoovervågning, du skal vælge, er du altid velkommen i vores butik i Søborg, hvor du kan få demonstreret de forskellige løsninger. Vi kan ligeledes kontaktes telefonisk på tlf. 70 23 42 36.
 G.S. Låseservice | Frederiksborgvej 221, 2860 Søborg | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236