Følg os på...
 
 
   

Ruko Smartair adgangskontrol

Ruko SmartAir er effektiv, offline adgangskontrol med Mifare teknologi - i en enkel, berøringsfri og brugervenlig løsning uden brug af nøgler og kabler. Det er let og det er smart!

SmartAir tilgodeser behovet for fleksibel sikkerhed både nu og i fremtiden. Der monteres en SmartAir-enhed på hver dør, der skal indgå i adgangskontrolsystemet. Hver enhed er kodet, så den har oplysninger om, hvilke kort eller brikker, der er godkendt til passage. Det er let og hurtigt at opgradere, udvide eller ændre systemet, hvis behovet for sikring og fleksibilitet ændrer sig.

SmartAir adgangskontrol kan anvendes til døre og skabe i samme system.

Wireless updatefunktion
SmartAir fås i en wireless udgave. Med SmartAir Wireless kan man fra centralt hold låse eller låse op, ligesom det er muligt at opdatere adgangsrettigheder til den enkelte dør. Endvidere får administrator loghændelser retur fra døren, så man kan se hvem, der har passeret.

Mifare teknologi
Ruko SmartAir benytter Mifare teknologi i adgangskort og -brikker. Det indebærer, at informationer gemmes på en eller flere sektorer, hvilket betyder, at samme kort eller brik som bruges til SmartAir også kan kombineres med en lang række andre funktioner som f.eks. tidsregistrering, kantinebetaling, identifikation og server logon.

 
 G.S. Låseservice | Frederiksborgvej 221, 2860 Søborg | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236