Følg os på...
 
 
   

Nøglekort er en praktisk løsning til adgangskontrol

Måske du allerede kender nøglekort fra hotelbranchen, hvor kortene i mange år har erstattet de traditionelle nøgler på mange hoteller rundt om i verden. Nu har brugen af de små, smarte kort bredt sig til øvrige brancher, ligesom at flere private har taget nøglekortet til sig. Dette idet kortene prismæssigt er røget ned på et niveau, hvor alle kan være med, og flere derfor kan se fordelene i at skifte nøgler ud med nøglekort.

Nøglekort er, ligesom nøglebrikker, lette at bruge, da der blot skal installeres et låsesystem i den dør, du ønsker at sikre, hvorefter kortet vil kunne bruges til at skaffe sig adgang. Kortet er ligeledes hurtigere at bruge end en almindelig nøgle, idet nøglekortet ikke skal stikkes ind i en lås men blot holdes op til sikkerhedsboksen.

Systemet til nøglekort er hurtigt installeret og klar til brug

Det er nemt at integrere nøglekort som adgangskontrol i både større virksomheder og i private hjem, og vi kommer gerne ud og monterer systemet for dig, så du ikke skal røre en finger. Ring til os på tlf. 70 23 42 36 og hør nærmere om dine muligheder for at få etableret adgangskontrol med nøglekort.G.S. Låseservice | Frederiksborgvej 221, 2860 Søborg | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236