Følg os på...
 
   

Kabapartner

Vi er Kaba-autoriseret sikringscenter og er specialister i Kaba låsesystemer og adgangskontrol.
Via et tæt og stærkt samarbejde med Kaba, kan vi tilbyde et bredt sortiment af sikringsprodukter af høj kvalitet.
Kaba er en af markedslederne indenfor mekanisk- og elektronisk sikring. Og Kaba's koncept Total Access udmønter sig via et fuldt koncept af innovative sikringløsninger.

Lidt om Kaba

Kaba er en førende leverandør af banebrydende, omfattende løsninger i premium-segmentet af den hurtigt voksende sikkerhedsindustri. Det internationalt aktive, børsnoterede selskab beskæftiger omkring 7.500 mennesker i mere end 60 lande.
 
Innovationsevnen driver den verdensomspændende teknologiske førerposition. Kaba spiller en ledende rolle i den globale sikkerhedsteknologiforretning, indenfor hvilken den fokuserer på premiumsegmentet. Koncernen arbejder konstant på at fastholde en stærk position på klart definerede markeder. I 150 år har Kaba igen og igen været den første virksomhed på markedet med nye og innovative løsninger, fastsættelse af standarder med hensyn til sikkerhed samt bekvemmelighed. Denne evne, allieret med intelligente opkøb, har hjulpet Kaba med at vokse til at være en ægte global gruppe.

Kaba tilbyder sine kunder et bredt og velassorteret vifte af produkter. Dette giver virksomheden den størrelse og stabilitet, der kræves til løbende at opfylde de standarder, der forventes af at være førende på markedet. Kabaprodukter og løsninger er kompatible med hinanden nu og i fremtiden, så deres kunder kan være sikre på, at deres investeringer er sikre. Kaba sælger sine produkter og løsninger over hele verden. 
 
 G.S. Låseservice | Frederiksborgvej 221, 2860 Søborg | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236