Følg os på...
 
 
   

Clay by Salto

Clay fra SALTO er den enkle og sikre cloud-baserede trådløse aflåsningsløsning for private, små og mellemstore virksomheder. Revolutionerende i design, brugervenlighed og funktionalitet.
 
Clay by SALTO Clay er et cloud-baseret elektronisk låsesystem til små og mellemstore mellemstore virksomheder (SMH) , der via sine unikke egenskaber, forbedrer brugernes fleksibilitet omkring sikkerhed og adgangsstyring i en og samme platform.
 
Clay's real-time rapportering til app´en, kombinerer sikkerhed, kontrol og bekvemmelighed, dette ved at kombinere en intuitiv softwareplatform med hardwarekomponeneter af en høj kvalitet og i et gennemført design. Komponenterne er enkle og hurtige at installere, alt dette kombineret med en brugercentreret betalingsløsning.
 
Clay er en banebrydende trådløs elektronisk adgangskontrol løsning til private, mindre og liberale erhverv, hvor løsningen giver langt bedre funktionalitet og sikkerhed end det er muligt i en traditionel mekanisk nøgleløsning. Clay kræver ingen installation af software, ligesom at der ikke er nogen omkostninger til ledninger og specielle låse, som i et traditionelt elektronisk adgangskontrol system.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller demonstration
 
 
 
G.S. Låseservice | Frederiksborgvej 221, 2860 Søborg | Cvr. 16 01 24 08 | Tlf. 70 234 236